رابطه آنفلوآنزا در كودكان پاستوریزه با سرطان خون

رابطه آنفلوآنزا در كودكان پاستوریزه با سرطان خون روان ما: ایرنا به نقل از ایندیپندنت نوشت: نتایج مطالعه یك محقق برجسته انگلیسی نشان داده است كودكانی كه در محیط های پاكیزه و اغلب عاری از میكرب به سر می برند، در صورت مبتلا شدن به عفونت های شایع مانند انفلوآنزا، بیش از دیگران در معرض مبتلا شدن به سرطان خون قرار می گیرند.



تجزیه وتحلیل های 30 ساله پروفسور 'مل گریوز' از موسسه تحقیقات سرطان در انگلیس نشان داده است كه عفونت هایی مانند آنفلوانزا می توانند سبب مبتلا شدن به لوسمی لنفوبلاستیك حاد یا ALL در كودكانی شود كه ازلحاظ ژنتیكی مستعد مبتلا شدن به این بیماری هستند؛ اما این بیماری تنها در آن دسته از كودكان مستعد بروز می كند كه در سال های اول زندگی خود در محیط های فاقد میكروب بزرگ شده اند.
به واقع مجموعه ای از شواهد علمی نشان داده است كه اوج مبتلا شدن به ALL در سنین دو تا پنج سالگی است، اما این مورد در تمامی كشورها صادق نیست.
به نظر می رسد سرطان در جوامع ثروتمندتر كه كودكان آن ها كمتر در معرض بیماری های عفونی قرار می گیرند، شایع تر است و بر مبنای نتیجه گیری پروفسور گریوز، مشكل در اینجا عفونت نیست بلكه نبود عفونت است.
نتیجه مطالعه پروفسور گریوز همینطور از آن حكایت می كند كه قرار دادن كودكان در معرض انواعی از میكروب های شایع و بی ضرر كه سیستم ایمنی را تقویت و آماده می كند، می تواند از ابتلای آن ها به بیماری ها جلوگیری كند.
گریوز اكنون می خواهد كه درزمینهٔ درمان هایی كار كند كه می توانند مانع مبتلا شدن به این سرطان شوند.
پروفسور گریوز در مقاله كه در مجله Nature Reviews Cancer انتشار یافت، توضیح می دهد كه دو گام یعنی جهش ژنتیكی در رحم مادر و تغییر ژنتیكی دیگری كه براثر قرار گرفتن در معرض یك یا تعداد بیشتری از عفونت های شایع تولید می شود، برای مبتلا شدن به ALL لازم است.
این تحقیق جدید پیش بینی های قبلی را درزمینهٔ تأثیر كابل های برق، امواج الكترومغناطیسی یا مواد شیمیایی انسان ساز در مبتلا شدن به این بیماری رد می كند.
از هر 20 كودكی كه متولد می شوند، یك كودك با جهشی به دنیا می آید كه او را برای مبتلا شدن به سرطان خون مستعد می سازد اما تنها یك درصد از آن ها به این بیماری مبتلا می شوند.
پروفسور گریوز پس از بررسی مجموعه ای از مطالعات انجام شده روی ازجمله موش های آزمایشگاهی و همینطور نمونه های بزرگ جمعیتی، این ایده را مطرح كرد كه یك جهش دوم برای بروز ALL لازم است و به نظر می رسد كه این جهش حاصل عفونت های ناشی از ویروس ها و باكتری ها است.

5656


1397/03/01
19:26:51
5.0 / 5
4946
تگهای خبر: بیمار , بیماری , عفونت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۲
روان ما Ravanema
ravanema.ir - حقوق مادی و معنوی سایت روان ما محفوظ است

روان ما

روانشناسی و روانپزشکی