رئیس انجمن روماتولوژی ایران مطرح كرد؛

ماجرای حذف پوشش بیمه ای داروی تزریقی پوكی استخوان

ماجرای حذف پوشش بیمه ای داروی تزریقی پوكی استخوان روان ما: رئیس انجمن روماتولوژی ایران در مورد خروج داروی تزریقی بیماران پوكی استخوان از پوشش بیمه ای توضیحاتی عرضه داد.



به گزارش روان ما به نقل از مهر، احمدرضا جمشیدی روز یكشنبه در نشست خبری دوازدهمین كنگره انجمن روماتولوژی ایران كه مقرر است از ۷ تا ۹ آذر ۹۷ در جزیره كیش برگزار شود، اظهار داشت: بیماری های روماتولوژی در سه بخش مكانیكی، التهابی و متابولیك تقسیم بندی می گردد كه آرتروز شایع ترین بیماری روماتولوژی در بخش مكانیكی است.
وی انواع و اقسام رماتیسم ها را مربوط به بیماری های التهابی دانست و اضافه كرد: نقرس، پوكی استخوان، نرمی استخوان و... جزو بیماری های متابولیك روماتولوژی هستند.
رئیس انجمن روماتولوژی ایران با اشاره به مطالعه ای كه در تهران و در بعضی استان های كشور در ارتباط با وضعیت بیماری های رماتیسمی انجام شده است، اظهار داشت: بررسی ها نشان داده است حدود ۴۰ درصد مردم از دردهای استخوانی مفصلی و عضلانی شكایت دارند.
جمشیدی با تاكید بر لزوم جدی گرفته شدن بیماری های روماتیسمی خاطرنشان كرد: بررسی ها نشان داده است ۱۵.۵ درصد مردم دچار آرتروز زانو، ۳ تا ۴ درصد آرتروز گردن و۲.۵ درصد آرتروز مفاصل دست هستند.
وی با بیان اینكه بیماری های التهابی روماتیسمی از شیوع كمتری برخوردار می باشند، اظهارداشت: دردهای عضلانی ناشی از استرس و اضطراب هم شایع است.
به گفته جمشیدی، ۱۵.۵ درصد مردم هم دچار كمردرد هستند كه می توان با آموزش ساده جلوی این قبیل دردها را گرفت.
رئیس انجمن روماتولوژی ایران با اشاره به داروهای جدیدی كه برای بیماری های روماتولوژی در دنیا وجود دارد، اضافه كرد: این داروها با عنایت به اینكه در كشور وجود دارند اما تحت پوشش بیمه قرار نداشته و بیماران توان تأمین آنها را نداشتند به صورتی كه می بایست ماهیانه ۳ میلیون تومان بابت این داروها هزینه می كردند.
وی با بیان اینكه مصرف دارو در این قبیل بیماران طولانی مدت و هزینه بر است، اضافه كرد: خوشبختانه در سال های اخیر بیمه ها پذیرفتند كه این داروها را كه اغلب در داخل كشور تولید می شوند تحت پوشش قرار دهند.
جمشیدی در ادامه به مبحث خروج داروی تزریقی پوكی استخوان به نام تری پاراتاید از پوشش بیمه ای اشاره نمود و اظهار داشت: این دارو كه تا سال ها تحت پوشش بیمه بود، بر مبنای یك مطالعه غیرعلمی از پوشش بیمه ای خارج گردید، در حالیكه این دارو در یك دوره ۱۸ تا ۲۴ ماهه تراكم استخوان بیماران را بالا می آورد.
وی خاطرنشان كرد: در مطالعه غیرعلمی كه اتفاق افتاد، این داروی تزریقی را با یك داروی خوراكی مقایسه كرده و عنوان داشتند كه هزینه اثربخشی آن نسبت به داروی خوراكی كمتر است، در صورتی كه اثربخشی داروی خوراكی در مدت پنج سال نمایان می گردد.
جمشیدی اظهار داشت: هم اكنون كه این دارو از پوشش بیمه ای خارج شده، قیمت آن ۴۵۰ هزار تومان است اما تا زمانی كه تحت پوشش بیمه بود، بیماران ۶۰ هزار تومان برای آن پرداخت می كردند.

1397/08/28
13:21:50
5.0 / 5
4588
تگهای خبر: بیمار , بیماری , بیمه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۴
روان ما Ravanema
ravanema.ir - حقوق مادی و معنوی سایت روان ما محفوظ است

روان ما

روانشناسی و روانپزشکی