سازمان غذا و دارو هشدار داد؛

داروی مگلومین آنتی موان با دقت تجویز شود

داروی مگلومین آنتی موان با دقت تجویز شود به گزارش روان ما، بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، با عنایت به جدیت عوارض داروی مگلومین آنتی موان سفارش می گردد، پایش بیماران تحت درمان با این دارو، به صورت دوره ای، صورت گیرد.



به گزارش روان ما به نقل از مهر، سازمان غذا و دارو، اعلام نمود: به اطلاع جامعه پزشكی می رساند، با توجه به ضرورت پایش بیماران تحت درمان با داروی مگلومین آنتی موان و با عنایت به دریافت گزارش عوارض جدی مشكوك به مصرف این فرآورده، جهت درمان «لشیمانیوز جلدی»، نكات زیر بر مبنای منابع معتبر علمی، می بایست مورد توجه ویژه قرار گیرد:
۱ ـ داروی مگلومین آنتی موان، در افراد مبتلا به بیماری شناخته شده قلبی، كبدی و كلیوی، ممنوعیت مصرف داشته و پیش از شروع درمان با این دارو، بررسی بیماران دارای عوامل خطر مبتلا شدن به بیماری های مذكور، جهت تشخیص این بیماری ها، ضروری می باشد.
۲ ـ طبق منابع علمی مورد استفاده، وقوع عوارض قلبی عروقی هچون غیر طبیعی شدن نوار قلب، شامل تغییرات موج T و قطعه ST و هم طولانی شدن فاصله QT كه می تواند منجر به آریتمی های قلبی تهدید كننده حیات شود، در خلال درمان با داروی مگلومین انتی موان گزارش شده است. احتمال تولید تغییرات نوار قلب، بر مبنای طول دوره درمان و دوز روزانه آنتی موان دریافتی افزایش می یابد.
۳ ـ احتمال وقوع عوارض خونی مانند لكوپنی و آگرانولوسیتوز، در خلال درمان با داروی مذكور وجود دارد كه با افزایش دوز دارو و هم در صورت وجود لكوپنی پیش از شروع درمان با مگولمین آنتی موان، این عوارض در بیماران شدیدتر خواهد بود. همینطور احتمال بروز پروتئینوری، نارسایی كلیوی، هپاتوتوكسیسیتی و پانكراتیت در خلال درمان با این فراورده وجود دارد.
بنابراین با عنایت به جدیت عوارض داروی مگلومین آنتی موان سفارش می گردد، پایش بیماران تحت درمان با این دارو، به صورت دوره ای، با انجام نوار قلب (ECG)، بررسی عملكرد كبدی، كلیوی و پانكراس و همینطور شمارش سلول های خونی، به منظور تشخیص به موقع عوارض احتمالی و اعمال مداخلات مقتضی همچون كاهش دوز یا قطع دارو و یا سایر اقدامات درمانی لازم صورت پذیرد.
همچنین، از آنجایی كه احتمال وقوع عوارض جدی در بیماران مسن تحت درمان با مگلومین آنتی موان بیشتر از افراد جوان است، پایش این گروه از بیماران، می بایست با دقت و نظارت بیشتری همراه باشد.

1397/11/12
13:35:52
5.0 / 5
4796
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , پزشكی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۱
روان ما Ravanema
ravanema.ir - حقوق مادی و معنوی سایت روان ما محفوظ است

روان ما

روانشناسی و روانپزشکی