شاخصهای در رابطه با افزایش ریسك مبتلاشدن به بیماری آلزایمر

شاخصهای در رابطه با افزایش ریسك مبتلاشدن به بیماری آلزایمر روان ما: بااینكه تابحال روش درمانی برای مقابله با بیماری آلزایمر ارائه نشده است اما پژوهشگران به دنبال فهم بهتر شاخصهای موثر بر افزایش ریسك مبتلاشدن به بیماری آلزایمر هستند.



به گزارش روان ما به نقل از ایسنا، پژوهشگران در بررسی های خود به شاخصهای خطرزای مختلفی دست پیدا کرده اند که ممکنست خطر مبتلاشدن به بیماری آلزایمر را بالا برند.

سایت inverse در گزارشی به بعضی از شاخصهای موثر در بروز و پیش گیری از این بیماری اشاره کرده است:

سطح تحصیلات: پایین بودن میزان تحصیلات با افزایش ریسک مبتلاشدن به بیماری آلزایمر مرتبط می باشد. نتایج مطالعاتی که در گذشته انجام گرفته نشان میدهد هر چه فرد مدت زمان بیشتری را صرف کسب علم و تحصیل کند کمتر در معرض مبتلاشدن به زوال عقل قرار دارد.

انجام کارهای مغزی: شواهد نشان میدهد فعال نگه داشتن مغز به پیش گیری از زوال عقل کمک می نماید. فعالیتهایی از قبیل حل کردن جدول مغز را تحریک و ارتباط میان سلول های مغز را تقویت می کند.

فشار خون بالا در میانسالی: سلامت قلب و مغز در رابطه با یکدیگر هستند. نتایج بررسی های انجام شده حاکی از آنست فشار خون بالا در دوران میانسالی با خطر مبتلاشدن به آلزایمر مرتبط می باشد. بیماری قلبی در مبتلایان به فشار خون بالا بر تامین خون و مواد مغذی مورد نیاز مغز تاثیر می گذارد.

دیابت: بررسی ها حاکی از آنست دیابت با خطر مبتلاشدن به بیماری آلزایمر مرتبط می باشد. بیماری دیابت سبب می شود تا بدن قادر به تولید مطلوب انسولین نباشد. این تغییرات می تواند روش ارتباط سلول های مغزی و عملکرد حافظه را تحت تاثیر قرار دهد.

شاخص توده بدنی: بالا بودن شاخص توده بدنی (BMI) در افراد کمتر از ۶۵ سال با افزایش ریسک مبتلاشدن به زوال عقل مرتبط می باشد. نتایج تحقیقات نشان می دهد شاخص توده بدنی بین ۱۸.۵ و ۲۴.۹ در افراد کمتر از ۶۵ سال خطر مبتلاشدن به زوال عقل را می کاهد.

ضربه به سر: وارد شدن ضربه به سر در گذشته فاکتور خطرزا بشمار می رود و طبق شواهد چنین حوادثی به بروز بیماری زوال عقل کمک می نماید.





منبع:

1399/06/09
13:49:26
5.0 / 5
1827
تگهای خبر: بیمار , بیماری , تولید , درمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
روان ما Ravanema
ravanema.ir - حقوق مادی و معنوی سایت روان ما محفوظ است

روان ما

روانشناسی و روانپزشکی