مدیرعامل سازمان بیمه سلامت عنوان كرد؛

مقاومت پزشكان در مقابل نسخه نویسی الكترونیك

مقاومت پزشكان در مقابل نسخه نویسی الكترونیك به گزارش روان ما مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران، آخرین وضعیت اجرای نسخه الکترونیک و نظام ارجاع را شرح داد.


به گزارش روان ما به نقل از مهر، محمد مهدی ناصحی در نشست خبری امروز اظهار داشت: باید هزینه هایی که در بخش تصویربرداری هزینه هایی که می شود باید به بخش سلامت سوق داده شود. وی ادامه داد: متأسفانه هزینه های هنگفتی را در بخش داروها و تجهیزات در بخش سلامت داریم که اگر مدیریت شود می توانیم این هزینه ها را به حوزه سلامت مردم برگردانیم. ناصحی ضمن اشاره به اینکه این هزینه ها ستون فقرات سلامت کشور را کاملاً گرفتار صدمه کرده است، اظهار داشت: این هزینه ها باید به سمت نظام ارجاع و پزشکی خانواده پیش رود. مدیرعامل سازمان بیمه سلامت تصریح کرد: پرداخت های الکترونیکی ما در مراکزی که به سیستم الکترونیک متصل هستند بموقع و در انتها ماه انجام می شود و همینطور در مطب ها هم هزینه ویزیت الکترونیکی در انتها همان روز پرداخت می شود و البته مشوق هایی هم برای همکاری مراکز در بخش الکترونیکی در نظر گرفته شده است. ناصحی ضمن اشاره به اینکه مقاومت هایی از جانب پزشکان برای اجرای نسخه الکترونیکی وجود دارد، اظهار داشت: مشوق هایی برای همکاری بیشتر پزشکان و مراکز در نظر گرفته شده است. وی ادامه داد: بر مبنای آمارهای موجود در مطب ها ۹۲ درصد به شبکه الکترونیک و در مراکز طرف قرارداد ما ۹۲ درصد، داروخانه ها ۹۰ درصد، آزمایشگاه ها ۹۶ درصد و پرتو پزشکی ۹۷ درصد انجام شده است. مدیرعامل سازمان بیمه سلامت اظهار داشت: در مجموع ویزیت با تجویز نسخه الکترونیک ۵۴ درصد و ویزیت بدون تجویز ۴۵ درصد اجرایی شده است.
وی ضمن اشاره به اینکه دو استان ایلام و کهگیلویه و بویراحمد در بخش نسخه الکترونیک پیشتاز هستند افزود: استان های بزرگ تهران، فارس، خراسان رضوی و البرز مشکلاتی در اجرای نسخه الکترونیکی دارند که امیدواریم این مشکلات به زودی برطرف شود. ناصحی در مورد نظام ارجاع و پزشک خانواده اظهار داشت: تا آخر سال مقرر است در ۴ استان کردستان، کرمان، یزد و چهارمحال و بختیاری نظام ارجاع اجرایی شود به صورتی که در سال آینده ۱۳.۵ میلیون نفر جمعیت صندوق بیمه همگانی ما تحت پوشش نظام ارجاع قرار می گیرند. مدیر عامل سازمان بیمه سلامت از پیشنهاد افزایش ۲۵ درصدی تعرفه های پزشکی در سال ۱۴۰۰ اطلاع داد و اظهار داشت: پیشنهاد سازمان بیمه سلامت افزایش ۲۰ تا ۲۵ درصدی تعرفه ها است اما هنوز میزان دقیق افزایش معلوم نیست و در اسفند ماه در شورایعالی بیمه درصد افزایش مشخص و تصویب می شود. او همینطور از پرداخت ۱، ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه بستری و عرضه خدمات سرپایی به بیماران کرونایی اطلاع داد و عنوان کرد: ۲۴۷ هزار بیمار از آغاز انتشار کرونا تا کنون بستری شده اند بیمه سلامت هزینه های آنها را پرداخت کرده است. که البته دولت اعتباری به ما نداده و این هزینه از محل صرفه جویی ها تأمین شده است. وی از حذف دفترچه کاغذی بیمه تا شهریور ۱۴۰۰ اطلاع داد و اعلام نمود: برنامه حذف دفترچه بیمه سلامت شروع شده، از سال آینده این دفترچه ها تک برگی می شود. هزینه دفترچه ۱۰۰ میلیارد تومان است که با این کار ۸۰ میلیارد تومان در سال کاسته می شود. ناصحی در مورد پرداخت مطالبات مراکز درمانی طرف قرار داد هم اظهار داشت: هم اکنون تمامی مطالبات در ارتباط با سال های ۹۵ تا آخر ۹۸ تسویه شده است و مطالبات سال ۹۹ هم تا تیرماه پرداختی ها ی بخش خصوصی و دولتی انجام شده است و تا دو هفته آینده به زمان منطقی تر ۲ تا ۳ ماهه قانونی می رسیم. وی درباره بیمه واکسن کرونا هم اظهار داشت: در این خصوص فعلاً دستورالعملی به ما ابلاغ نشده است و واکسنی هم وارد نشده است. وی اظهار داشت: مقرر است تفاوت پرداختی ها بین همکارانی که با نظام الکترونیک کار می کنند و کسانی که کار نمی کنند حداقل ۶ ماه باشد. وی در مورد بودجه ۱۴۰۰ سازمان بیمه سلامت هم اظهار داشت: با عنایت به این که توانستیم سازمان برنامه و بودجه را برای افزایش جمعیت تحت پوششمان (۳۶ میلیون نفر) متقاعد نماییم بنابراین بودجه سال آینده ما ۵۴ درصد افزایش داشته است ازاین رو با تخصیص کامل اعتبار، خدمات را قوی تر عرضه خواهیم داد و در بخش پساکرونا هم در تعرفه ها توجه بیشتری خواهیم داشت. مدیرعامل سازمان بیمه سلامت اظهار داشت: در سال آینده ۷۰ درصد تعرفه بخش خصوصی را پرداخت می نماییم تا پرداختی مردم از جیبشان کمتر شود و همینطور پزشکان هم انگیزه بیشتری برای همکاری با ما داشته باشند.

1399/10/20
19:32:53
0.0 / 5
1025
تگهای خبر: بیمار , بیمه , پزشك , پزشكی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
روان ما Ravanema
ravanema.ir - حقوق مادی و معنوی سایت روان ما محفوظ است

روان ما

روانشناسی و روانپزشکی