استاندار خوزستان:

نهادینه سازی فرهنگ كار خیر جمعی

نهادینه سازی فرهنگ كار خیر جمعی روان ما: استاندار خوزستان اظهار داشت خوشبختانه فرهنگ كار خیر دسته جمعی در شهرستان دزفول نهادینه گردیده است.



به گزارش روان ما به نقل از مهر، غلامرضا شریعتی عصر امروز جمعه در حاشیه بازدید از مركز خیریه تخصصی رادیوتراپی انكولوژی امام حسن مجتبی (ع) دزفول اظهار كرد: این مركز نتیجه یك كار خیر جمعی و ارزشمند است كه فارغ از هر قومیت و نژاد در حال انجام یك اقدام بزرگ انسانی است.
وی افزود: كلیه خدمات درمانی این مركز از جمله ویزیت، شیمی درمانی و رادیوتراپی بیماران رایگان است ضمن اینكه غذا و اسكان بیماران نیز در این مركز به صورت رایگان انجام می شود.
استاندار خوزستان با بیان اینكه پزشكان متخصص و فوق تخصص نیز در این مركز فعالیت خود را به صورت رایگان انجام می دهند، گفت: به طوركلی این مركز همان هدفی را در حوزه درمان در پیش گرفته كه مورد نظر نظام و انقلاب است.
شریعتی بابیان اینكه نظیر چنین مركزی در به ندرت در كشور دیده می شود، عنوان كرد: این مركز می تواند به یك الگوی موفق در عرصه درمان و كار خیر در كشور تبدیل شود كه با اهداف عالی خود در حال خدمت به بیماران است.

وی ادامه داد: به گفته مدیرعامل این مركز، مقرر شده تا خدمات دیگری نظیر مركزپیوند، بخش بستری، دستگاه های جدید رادیوتراپی، خوابگاه و سوئیت نیز به مركز خیریه امام حسن مجتبی (ع) اضافه شود كه قطعاً این امر استانداردهای منطقه را از نظر درمانی و سطح رفاه خانواده بیماران افزایش خواهد داد؛ ضمن اینكه ما نیز در استانداری برای تحقق اهداف این مركز از هیچ تلاش و همكاری دریغ نخواهیم كرد.
نهادینه شدن فرهنگ كار خیر در دزفول
استاندار خوزستان ادامه داد: برای احداث مركز تخصصی رادیوتراپی و آنكولوژی امام حسن مجتبی (ع) دزفول به عنوان یك مركز خیریه برخی هزار تومان و عده ای 1.5 میلیارد تومان اهدا كرده اند كه نشان دهنده نهادینه شدن فرهنگ كار خیر در دزفول است.
شریعتی با بیان اینكه كار خیر در دزفول به یك ارزش و اقدام عمومی تبدیل شده كه مردم آن در این زمینه از یكدیگر سبقت می گیرند، افزود: امیدوار هستیم این فرهنگ ارزشمند در تمام جامعه فراگیر شود تا شاهد بالا رفتن سطح توسعه و رفاه مردم نیازمند باشیم.
شریعتی با بیان اینكه مركز تخصصی رادیوتراپی و آنكولوژی امام حسن مجتبی (ع) دزفول تنها متعلق به این شهرستان نیست، گفت: این مركز خیریه به تمام بیماران استان و حتی بیماران استان لرستان و ایلام و بعضاً كشورهای همسایه خدمات رایگان ارائه می دهد؛ بنابراین باید آن را یك مركز ملی و منطقه ای برشمرد كه باعث رفاه خانواده های دارای بیماران صعب العلاج در این زمینه شده است.
وی در ادامه از تمامی عوامل تأسیس و مدیریت این مركز از جمله انجمن حمایت از بیماران مبتلابه سرطان، محمدرضا چگنی مدیرعامل مركز، فرماندار، نماینده، شهردار، شورای شهر و خیرین سلامت شهرستان تقدیر و تشكر كرد.
به گزارش روان ما به نقل از مهر، در این بازدید فرماندار دزفول، مدیر مركز امام حسن مجتبی (ع)، رئیس و قائم مقام دانشگاه علوم پزشكی و چند تن از مسئولان محلی نیز حضور داشتند.
مركز پرتودرمانی امام حسن مجتبی (ع) در دزفول به عنوان نوزدهمین مركز آنكولوژی كشور یكی از مجهزترین مراكز رادیوتراپی در جنوب غرب كشور است كه در زمینی به مساحت سه هزار و 600 مترمربع و زیربنای سه هزار مترمربع با 160 میلیارد ریال كمك افراد خیر و نوع دوست ساخته شده و مردادماه سال 94 به بهره برداری رسید.
مركز تخصصی رادیوتراپی و آنكولوژی امام حسن مجتبی (ع) دزفول به عنوان یك مركز خیریه، دو هزار و 400 بیمار سرطانی از شهرهای مختلف كشور و نیز برخی كشورهای همسایه را رایگان، زیر پوشش خدمات درمانی خود قرار داده است.
 

1396/05/27
23:42:51
5.0 / 5
5156
تگهای خبر: پزشك , مركز خیریه , خدمات درمانی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
روان ما Ravanema
ravanema.ir - حقوق مادی و معنوی سایت روان ما محفوظ است

روان ما

روانشناسی و روانپزشکی