نخستین بخش تخصصی پای دیابتی كشور

نخستین بخش تخصصی پای دیابتی كشور به گزارش روان ما همزمان با بیست و پنجمین سالگرد فعالیت پژوهشگاه غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران، نخستین بخش تخصصی پای دیابتی کشور با حضور معاونین وزیر بهداشت، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و رئیس پژوهشگاه غدد و متابولیسم این دانشگاه، راه اندازی شد.


به گزارش روان ما به نقل از ایسنا، دکتر باقر لاریجانی - رئیس پژوهشگاه غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران در این مراسم که به صورت حضوری و مجازی برگزار شد، ضمن اشاره به تاریخچه ای از این پژوهشگاه اظهار داشت: بخش غدد دانشگاه علوم پزشکی تهران ۵۰ سال فعالیت دارد و الان برای سه دوره مرکز همکار سازمان بهداشت جهانی است.
وی با تکیه بر ضرورت همگرایی بین علوم افزود: تفاوت پژوهشگاه غدد با سایر مراکز تحقیقاتی در نگاه بین رشته ای به علوم است.
رئیس پژوهشگاه غدد و متابولیسم در ادامه بر ضرورت وجود شبکه ای برای تحقیقات دانشگاهی تصریح کرد و اظهار داشت: در پژوهشگاه شبکه ای تحقیقاتی برای ارتباط با دیگر دانشگاه های کشور به راه انداخته ایم تا از این طریق از کارهای تکراری جلوگیری نماییم. تمام اطلاعات که از پروژه های مختلف داریم را در دسترس گذاشته ایم. یکی از کارهای اخلاقی این است که داده های خویش را در قفسه ها نگه نداریم و در اختیار دیگران قرار دهیم.
ایشان در ادامه به اهمیت بیماری های غیرواگیر پرداخت و اظهار داشت: بیماری کووید ۱۹ یک بیماری غیرواگیر است اما ۶۰ درصد از افرادی که از جانباختگان این بیماری، در اثر مبتلا شدن به بیماری غیرواگیر جان خویش را از دست می دهند.
لاریجانی سپس به بخش تخصصی پای دیابتی کشور پرداخت و اظهار داشت: این بخش شامل ۱۶ تخت بستری و ۲ تخت ایزوله و تجهیزاتی مثل ABI، HBOT، پدوگرافی و پاپزکی است که می تواند گام مهمی در کاهش موارد قطع عضو داشته باشد. شیوع دیابت در جمعیت بزرگسال ایران ۱۱.۴ درصد است و از هر ۴ بیمار دیابتی یک نفر به زخم پای دیابتی گرفتار می شود که مشکلاتی مثل بستری شدن طولانی در بیمارستان و مرگ و میر را به دنبال دارد.

تحقیقات باید در منطقه خودنمایی کنند
در ادامه دکتر فرید نجفی - معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت هم ضمن تقدیر از تلاشهای پژوهشگاه غدد اظهار داشت: همه چیزهایی که ما در دانشگاه ها دنبال می نماییم در این پژوهشگاه وجود دارد. رتبه بندی این مجموعه در بعضی موارد از خیلی از دانشگاه ها بالاتر است.
وی افزود: تحقیقات باید به سمتی بروند که در منطقه خودنمایی کنند و برای تحقیقات کشورهای منطقه نقش رهبری داشته باشند. اینکه داده های پژوهش های پژوهشگاه در اختیار دیگران قرار می گیرد اتفاق مهمی برای کشور و افتخاری برای دانشگاه علوم پزشکی تهران است.

پژوهشگاه غدد ترجمه دانشگاهِ پاسخگوست
همینطور دکتر عباسعلی کریمی - رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران هم از پژوهشگاه غدد بعنوان ترجمه دانشگاه پاسخگو یاد کرد و اظهار داشت: کشوری پیشرفت می کند که مسئولانش مثل رئیس جمهور از رئیس دانشگاه سوال کند و پاسخ بخواهد.
کریمی اظهار داشت: تعداد افرادی که روزانه قلب شان عمل می شود بسیار بالاست. ما بیشتر از پا، قلب دیابتی داریم که امیدوارم پژوهشگاه غدد با بخش قلب هم همکاری داشته باشد.
او همینطور ابراز امیدواری کرد که پژوهشگران کشور سیاسی نشوند و سمت های سیاسی و اجرایی نگیرند و به جای آن به سوالات اصلی کشور پاسخ دهند.
در ادامه برای افتتاح بخش پای دیابتی در بیمارستان شریعتی ارتباط مجازی با رئیس این بیمارستان برقرار شد. مدعوین همینطور از مراکز پژوهشگاه غدد بازدید کردند.




منبع:

1399/11/13
14:51:13
0.0 / 5
713
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیمارستان , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۱
روان ما Ravanema
ravanema.ir - حقوق مادی و معنوی سایت روان ما محفوظ است

روان ما

روانشناسی و روانپزشکی