ویتامین های خاص در جلوگیری از مبتلاشدن به سرطان چه نقشی دارند؟!

ویتامین های خاص در جلوگیری از مبتلاشدن به سرطان چه نقشی دارند؟! روان ما: یک تحلیل و بررسی گسترده، نقش ویتامین های خاص را در پیش گیری از مبتلاشدن به سرطان را اثبات نموده است.



باشگاه خبرنگاران جوان؛ جواد فراهانی -یک مطالعه گسترده در آمریکا نشان داده است که مصرف برخی ویتامین ها امکان دارد اثرات متفاوتی بر خطر مبتلا شدن به سرطان داشته باشد. برخی ویتامین ها با کاهش خطر مبتلا شدن و برخی دیگر با افزایش احتمال مبتلا شدن مرتبط بوده اند.
مجله Frontiers in Nutrition گزارش داد که محققان تحلیل و بررسی جامعی از داده های نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه ایالات متحده (NHANES) بین سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۶ انجام دادند تا رابطه بین مصرف ویتامین و خطر مبتلا شدن به سرطان را بررسی نمایند.
این مطالعه شامل بیشتر از ۲۹۰۰۰ بزرگسال، همچون تقریبا ۳۰۰۰ بیمار سرطانی بود. نتایج نشان داد اشخاصی که ویتامین B۳ بیشتری مصرف می کنند، حتی بعد از درنظر گرفتن عواملی مانند سن، جنس و سبک زندگی، ۲۲٪ کمتر در مقایسه با اشخاصی که ویتامین B۳ کمتری مصرف می کنند، به سرطان مبتلا می شوند.
در مقابل، محققان اثر متضاد ویتامین A را مشاهده نمودند، بطوریکه مصرف بیشتر با ۳۸٪ افزایش ریسک مبتلا شدن به تومور ها همراه بود. همینطور مشاهده شد که ویتامین B۹ (اسید فولیک) با افزایش اندک خطر مبتلا شدن به سرطان در صورت مصرف در محدوده تعریف شده ۲۶۷ تا ۳۶۷ میکروگرم در روز مرتبط می باشد.
سایر ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها، مانند ویتامین های C، E و K، ارتباط آماری مفهوم داری با خطر مبتلا شدن به سرطان نشان ندادند.
محققان تاکید کردند که نتایج این مطالعه مشاهده ای هستند و رابطه علت و معلولی مستقیمی را اثبات نمی کنند و بر احتیاج به مطالعات طولانی مدت برای درک تاثیر حقیقی مصرف ویتامین بر خطر مبتلا شدن به تومور تاکید کردند.
منبع: Lenta.ru
برخی ویتامین ها با کاهش خطر مبتلا شدن و برخی دیگر با افزایش احتمال مبتلا شدن مرتبط بوده اند.
مجله Frontiers in Nutrition گزارش داد که محققان تجزیه و تحلیل جامعی از داده های نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه ایالات متحده (NHANES) بین سال های ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۶ انجام دادند تا رابطه بین مصرف ویتامین و خطر ابتلا به سرطان را بررسی نمایند.
این مطالعه شامل بیش از ۲۹۰۰۰ بزرگسال، همچون حدودا ۳۰۰۰ بیمار سرطانی بود. نتایج نشان داد افرادی که ویتامین B۳ بیشتری مصرف می کنند، حتی پس از در نظر گرفتن عواملی مانند سن، جنس و سبک زندگی، ۲۲٪ کمتر در مقایسه با افرادی که ویتامین B۳ کمتری مصرف می کنند، به سرطان مبتلا می شوند.
در مقابل، محققان اثر متضاد ویتامین A را مشاهده نمودند، بطوریکه مصرف بیشتر با ۳۸٪ افزایش خطر ابتلا به تومور ها همراه بود.


منبع:

1404/10/07
09:55:05
5.0 / 5
5
تگهای خبر: بیمار , زندگی , سلامت , ویتامین
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
روان ما Ravanema
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

ravanema.ir - حقوق مادی و معنوی سایت روان ما محفوظ است

روان ما

روانشناسی و روانپزشکی : اطلاعات مفید در حوزه روانشناسی و روانپزشکی : روان ما، همراه شما در راه سلامت روان