رئیس سازمان نظام پزشكی مطرح كرد؛

وضعیت پرداخت مالیات پزشكان

وضعیت پرداخت مالیات پزشكان به گزارش روان ما رئیس كل سازمان نظام پزشكی با تاكید بر اینكه جامعه پزشكی فرار مالیاتی نداشته است، اظهار داشت: مالیات مبنای قانونی و حقوقی دارد كه باید پرداخت گردد.


به گزارش روان ما به نقل از مهر، محمدرضا ظفرقندی، در نخستین جلسه رؤسا و معاونین حوزه ستادی با رؤسا و معاونین نظام پزشكی های قطب مركزی كشور با اشاره به حرف هایی كه با هدف تخریب جامعه پزشكی درباب فرار مالیاتی مطرح شده بود، اضافه كرد: حرف هایی كه با جهت گیری خاص در مورد فرار مالیاتی پزشكان با رقمی معادل ۷ هزار میلیارد تومان عنوان شد به هیچ عنوان صحیح نبود؛ بلكه هدف آن لطمه به سرمایه های اجتماعی و از بین بردن اعتماد بین مردم و پزشكان بود. وی با تاكید بر اینكه جامعه پزشكی همواره در كنار مردم بوده و به آنها خدمت كرده است، افزود: كمك های پزشكی دوران جنگ و شهدای آن زمان خود گویای رشادت های پزشكان است و جامعه پزشكی در تمامی بحران ها همواره در خدمت به مردم پیش قدم بوده است. ظفرقندی با اشاره به اینكه در حفظ این سرمایه های اجتماعی باید كوشا باشیم، اضافه كرد: قوانین مالیاتی كه در آبان ماه به جامعه پزشكی ابلاغ گردید مباحث زیادی را به دنبال داشت، ضمن آنكه معتقدیم مالیات اصلی است كه مبنای قانونی و حقوقی داشته كه باید پرداخت گردد اما رعایت سه اصل عدالت، شفافیت و احترام در ستاندن آن الزامی است.
رئیس كل سازمان نظام پزشكی اشاره كرد: كوشیدیم تمام اطلاع رسانی های لازم را به جامعه پزشكی انجام دهیم تا همكاران در اثر حجم كاری بالا و به سبب بی اطلاعی گرفتار ضرر و لطمه نشوند و همواره به سازمان امور مالیاتی اعلام نمودیم كه باید سه اصل عدالت، شفافیت و احترام در ستاندن مالیات مورد توجه باشد تا بتوانیم تعامل لازم را با یكدیگر داشته باشیم.
ظفرقندی اظهار نمود: بعد از جلسات گوناگون با مسئولان سازمان امور مالیاتی به نقاط مثبتی رسیدیم و یكی از بهترین عملكردها در این عرصه انعقاد تفاهم نامه مالیاتی و تمدید مهلت ثبت كارتخوان تا آخر بهمن برای جامعه پزشكی بود.
وی اظهار داشت: درباب بخشودگی جرائم و ماده ۱۶۹ نیز بحث ها و بررسی های لازم با سازمان امور مالیاتی انجام شد تا لطمه و ضرری به جامعه پزشكی وارد نشود.
رئیس كل سازمان نظام پزشكی بیان كرد: در جلسه با وزیر اقتصاد نیز به جوسازی مقابل جامعه پزشكی اشاره كرده و گفتیم كه بحث فرار مالیاتی پزشكان با واقعیت فاصله دارد.
وی افزود: معتقدیم اگر مالیات رشد داشته اما درآمد و تعرفه ها افزایشی نداشته باشد، حاصل آن تعطیلی، ركود و كاهش كیفیت خدمات درمانی خواهد بود برای اینكه مالیات با تعرفه و درآمد عجین است.
ظفرقندی با اشاره به اینكه رشد مالیات سبب كاهش درآمد بیمارستان های دولتی و دانشگاهی شده است، اشاره كرد: در دانشگاه علوم پزشكی كرمان ۹۰ نفر از اعضای هیأت علمی از تمام وقتی خارج شده و در دانشگاه گیلان نیز ۷۰ نفر این كار را انجام داده اند و طبق محاسبات حدود ۲۵ درصد شاهد كاهش درآمد بیمارستان های دولتی و دانشگاهی به سبب رشد مالیات ها بوده ایم و این خود به ضرر سازمان امور مالیاتی است.
وی تصریح كرد: وقتی ۳۵ درصد مالیات برای پزشك تعیین می شود و در ازای ۱۰۰ میلیون تومان كاركرد او تنها ۱۶ میلیون به پزشك پرداخت می شود؛ طبیعی است كه دیگر نمی تواند كار كند و مستهلك شده و از چرخه تمام وقتی خارج می شود. بدین سبب باید عدالت مالیاتی رعایت شود تا انگیزه كافی برای كاركرد پزشكان وجود داشته باشد.


منبع:

1398/11/22
17:13:06
5.0 / 5
4110
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۱
روان ما Ravanema
ravanema.ir - حقوق مادی و معنوی سایت روان ما محفوظ است

روان ما

روانشناسی و روانپزشکی