پیشبینی اعتبار ۴۸۰۰ میلیاردی برای برنامه پزشك خانواده روستایی از جانب سازمان بیمه سلامت

پیشبینی اعتبار ۴۸۰۰ میلیاردی برای برنامه پزشك خانواده روستایی از جانب سازمان بیمه سلامت به گزارش روان ما مدیرکل دفتر خدمات عمومی سازمان بیمه سلامت، از پیشبینی ۴ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای برنامه پزشکی خانواده روستایی در سال ۱۴۰۰ خبرداد.


به گزارش روان ما به نقل از ایسنا، محمدرضا میرزایی درمورد آخرین وضعیت اجرای طرح پزشک خانواده شهری و روستایی اظهار داشت: اتفاقات کم نظیری از زمان مدیریت عامل جدید سازمان بیمه سلامت درمورد برنامه پزشک خانواده رخ داد که نخستین آن تنظیم تفاهمنامه های سال ۹۸، ۹۹ و ۱۴۰۰ پارسال بود و تفاهمنامه سالجاری برای نخستین بار در ۱۵ سال قبل درفروردین به استان ها ابلاغ گردید.
وی ضمن اشاره به این که امسال ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان سهم سازمان و ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان سهم وزارت بهداشت و در مجموع ۴ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان برای برنامه پزشکی خانواده روستایی در سطح یک اعتبار پیشبینی شده است، اضافه کرد: با عنایت به دستور مدیرعامل پرداخت ها در این خصوص به روز شده و ۲۵ تا ۳۰ هر ماه ۸۰ درصد علی الحساب آن ماه پرداخت می شود.
وی خاطرنشان کرد: پارسال از مجموع هزار و ۹۳۰ میلیارد تومان سهم سازمان بیمه سلامت حدود هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان پرداخت شده است، یعنی مطالبات ۱۲ ماهِ سال قبل در انتها اردیبهشت تسویه حساب کامل انجام شده است، همینطور وزارت بهداشت از سهم هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان خود پارسال توانست ۹۷۵ میلیارد تومان را از یک درصد ارزش افزوده پرداخت کند و برای سال ۱۴۰۰ به همین شکل علی الحساب فروردین و اردیبهشت هم پرداخت شده است.
میرزایی عنوان کرد: هم اکنون سازمان کوچکترین بدهی در برنامه پزشک خانواده روستایی ندارد و پرداخت تیم پزشک خانواده به روز است. برای فروردین و اردیبهشت هم حدود ۲۹۲ میلیارد تومان برای علی الحساب ۸۰ درصد این دو ماه پرداخت شده است. ازاین رو اگر دانشگاه های علوم پزشکی با دریافت اعتبارات سازمان نتوانند مطالبات پزشکان برای سال ۹۹ را پرداخت کنند، باید پاسخگو بوده و مسئولیت آن بر عهده دانشگاه علوم پزشکی و معاونت بهداشتی است.
بنابر اعلام سازمان بیمه سلامت، وی تصریح کرد: البته درحوزه پزشکان خانواده شهری هم مطالبات سال ۹۹ به صورت کامل تسویه شده و ۸۰ درصد علی الحساب فروردین و اردیبهشت هم پرداخت شده است، بنابراین مهم ترین اولویت درسطح یک و پزشک خانواده روستایی نسخه نویسی الکترونیکی و ارجاع الکترونیک است که از اول خرداد اجرای آن در کل کشور شروع شده است؛ ضمن این که اولویت بعدی بحث پایش الکترونیک است تا بتوان با خرید ۳۳۱ عدد تبلت با برنامه نرم افزاری پایش الکترونیکی انجام داد. همینطور مسئله بعدی پیشبینی ساختار متناظر خدمات سطح یک در تک تک استان ها است که با پیگیری های لازم و دستور مدیر عامل مقرر شد، تشکیلات حداقلی برای خدمات سطح یک در استان ها پیشبینی شود.




منبع:

1400/03/05
23:03:18
5.0 / 5
1029
تگهای خبر: بهداشت , بیمه , پزشك , پزشكی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۵
روان ما Ravanema
ravanema.ir - حقوق مادی و معنوی سایت روان ما محفوظ است

روان ما

روانشناسی و روانپزشکی