برنامه سازمان جهانی بهداشت برای مهار مننژیت تا ۲۰۳۰

برنامه سازمان جهانی بهداشت برای مهار مننژیت تا ۲۰۳۰ به گزارش روان ما سازمان جهانی بهداشت (WHO) در نظر دارد که تا سال ۲۰۳۰ میلادی بیماری مننژیت را مهار کند.


به گزارش روان ما به نقل از ایسنا، سازمان جهانی بهداشت از آغاز برنامه ای برای کنترل بیماری مننژیت تا سال ۲۰۳۰ اطلاع داد که بر مبنای آن میتوان سالانه از مرگ ۲۵۰ هزار نفر بر اثر این بیماری جلوگیری کرد.
سازمان جهانی بهداشت با عرضه نخستین راهکار جهانی برای مقابله با این بیماری اعلام نمود که به دنبال آن است تا اپیدمی های مننژیت باکتریایی را که کشنده ترین شکل آن است از بین ببرد. با این کار، امیدوار است که تعداد موارد مبتلا شدن را به نصف برساند و مرگ و میر ناشی از آنرا تا ۷۰ درصد کم کند. همینطور می خواهد ناتوانی ناشی از این بیماری را به میزان قابل توجهی کم کند.
"تدروس آدهانوم" دبیر کل سازمان جهانی بهداشت اظهار داشت: مننژیت در هر کجا که رخ دهد می تواند کشنده و ناتوان کننده باشد؛ به سرعت رخ می دهد و با نتایج جدی بهداشتی، اقتصادی و اجتماعی همراه می باشد.
وی ادامه داد: زمان آن رسیده که یکبار و برای همیشه با گسترش فوری دسترسی به ابزارهای موجود مانند واکسن، هدایت تحقیقات و نوآوری های جدید به سمت پیشگیری بیماری، تشخیص و درمان علل مختلف بیماری و بهبود توانبخشی برای مبتلایان، با بیماری مننژیت در سطح جهانی مقابله نماییم.
به گزارش روان ما به نقل از مدیکال اکسپرس، مننژیت، التهاب خطرناک غشاهای اطراف مغز و نخاع است که عموما بر اثر عفونت باکتریایی و سایر عوامل بیماری زا همچون ویروس ها و قارچ ها ایجاد می شود.
مننژیتِ ناشی از عفونت باکتریایی، جدی ترین شکل آن است چونکه می تواند سبب شیوع سریع بیماری شود. از هر ۱۰ فرد مبتلا به این بیماری یک نفر جان خویش را از دست می دهد که بیشتر کودکان و جوانان هستند.



1400/07/08
11:11:12
5.0 / 5
528
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , درمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳
روان ما Ravanema
ravanema.ir - حقوق مادی و معنوی سایت روان ما محفوظ است

روان ما

روانشناسی و روانپزشکی