یك متخصص چشم پزشكی عنوان كرد؛

شایع ترین علایم بروز آب مروارید

شایع ترین علایم بروز آب مروارید عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با عنوان این مطلب که جراحی آب مروارید عمل کم خطر و بسیار موثر است، اظهار داشت: درمان آب مروارید اورژانسی نیست، ولی باید در زمان مشخص صورت گیرد.



به گزارش روان ما به نقل از مهر، محمد حسن عالم زاده انصاری، با اشاره به این که آب مروارید، کدر شدن عدسی چشم است که منجر به مشکلات بینایی می شود، اظهار نمود: در مراحل اولیه، استفاده از نور قوی و عینک، مشکلات بینایی ناشی از آب مروارید را کمتر می کند، اما در مراحل بعدی بیماری، انجام جراحی برای بهبود بینایی ضرورت دارد.
وی با اشاره به این مساله که امروزه عمل جراحی آب مروارید کم خطر و بسیار مؤثر است، اضافه کرد: عمل آب مروارید عمل اورژانسی نیست ولی باید در زمان مشخص خود انجام شده و تا حد ممکن به تعویق نیفتد.
عضو هیئت علمی دانشگاه با اشاره به اینکه اگر چنانچه عمل آب مروارید زودتر از موعد مشخص نیز صورت گیرد مشکلاتی در پی خواهد داشت افزود: مسئله ای که وجود دارد این است که اگر زودتر از موعد مشخص مبادرت به انجام عمل جراحی آب مروارید نماییم، اصطلاحاً عدسی نرسیده است و بیمار گرفتار مشکلات دیگری خواهد شد.
عالم زاده شایع ترین علایم بروز آب مروارید را؛ تار شدن یا محو شدن بینایی، حساس شدن به روشنایی، کم رنگ شدن یا محو شدن رنگ ها، دید کم در شب، دو بینی یا چند بینی و افزایش دید نزدیک، تغییر مداوم شماره عینک و یا لنز تماسی ذکر کرد و افزود: این علامت ها می تواند ناشی از سایر بیماریهای چشمی نیز باشد، بدین سبب اگر گرفتار هر یک از این علایم شدید حتما به چشم پزشک مراجعه کنید.
این متخصص چشم پزشکی با اشاره به این که در مراحل اولیه آب مروارید، وضعیت بینایی با بهره گیری از عینک، عدسی های بزرگ نما و نورهای قوی تر بهبود می یابد اظهار داشت: اگر این تدابیر کمک کننده نباشد، جراحی تنها راه درمان است که شامل خارج کردن عدسی کدر شده و جایگزینی آن با عدسی مصنوعی است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: زمان عمل آب مروارید باتوجه به نیاز و شرایط هر فرد متفاوت می باشد.
وی افزود: اگر عمل آب مروارید در زمان خود انجام نشود عدسی که باید در زمانی مشخص از چشم برداشته شود سفت تر شده و این جراحی ساده و اثربخش می تواند به جراحی پیچیده مبدل شود.
به گفته عالم زاده، تعویق انداختن عمل آب مروارید نیز می تواند موجب افزایش در فشار چشم شود و در ادامه مشکلاتی که در اثر فشار چشم ایجاد می شود می تواند این عمل را به جراحی پیچیده مبدل کند.
وی افزود: با تأخیر در عمل جراحی به تدریج بینایی فرد کم شده بطوریکه در حد شمارش انگشتان و یا فقط درک نور خواهد رسید، در این مرحله در تعداد کمی از بیماران ممکنست منجر به افزایش فشار داخل چشم (آب سیاه) شود و در نتیجه نیاز به جراحی اورژانس پیدا می کند که عوارض و خطرات آن بیشتر از جراحی معمول است.
این متخصص چشم پزشکی به راه های پیش گیری از آب مروارید اشاره نمود و افزود: افراد بالای ۶۰ سال در معرض مشکلات بینایی بیشتری در مقایسه با سایرین قرار دارند بدین سبب این افراد باید حداقل سالی یک دفعه مورد معاینات کامل چشمی قرار بگیرند، این معاینات امکان تشخیص علامت های احتمالی ابتلاء به بیماریهای آب مروارید، آب سیاه، مشکلات نقطه حساس بینایی ناشی از سن و سایر اختلالات بینایی را به پزشک می دهد.

1400/07/25
23:32:43
5.0 / 5
839
تگهای خبر: اختلال , بیمار , بیماری , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱
روان ما Ravanema
ravanema.ir - حقوق مادی و معنوی سایت روان ما محفوظ است

روان ما

روانشناسی و روانپزشکی