احتمال درمان سرطان سینه بدون شیمی درمانی
روان ما: یک رویکرد جدید برای درمان سرطان سینه متاستاتیک ممکنست به تعدادی از بیماران اجازه دهد حداقل در ابتدا از شیمی درمانی اجتناب کنند.
به گزارش روان ما به نقل از مدیسن نت، در یک کارآزمایی کوچک در مراحل ابتدایی، پژوهشگران چهار درمان هدفمند بدون شیمی درمانی را در ۲۹ بیمار دچار سرطان سینه متاستاتیک HR مثبت و HER۲ مثبت آزمایش کردند.
این درمان، هورمون درمانی را با داروهایی (آناستروزول، پالبوسیکلیب، تراستوزوماب و پرتوزوماب) ترکیب می کند که دو مسیر کلیدی که موجب رشد تومور می شوند را هدف قرار می دهند.
طبق نتایج، در طول ۶ ماه اول، ۹۷ درصد از شرکت کنندگان بهبود بالینی را تجربه کردند.
پس از حدود ۳۹ ماه پیگیری، حدودا ۹۳ درصد از بیماران هنوز زنده بودند.
این ترکیب دارویی عمدتا بوسیله قرص و تزریق زیر پوست تجویز می شود و بطور بالقوه درمان را برای بیماران آسان تر کرده و از تعدادی از معایب شیمی درمانی جلوگیری می کند.
دکتر «ایمی تیرستن»، نویسنده ارشد و مدیر بالینی انکولوژی پزشکی سینه در دانشکده پزشکی ایکان در مونت سینای نیویورک، اظهار داشت: «اگرچه این یافته ها باید در کارآزمایی های بالینی تصادفی بزرگ تر تأیید شوند، اما نشان می دهند که تعدادی از بیماران در نهایت ممکنست به عنوان نخستین درمان خود، جایگزین مؤثری برای شیمی درمانی داشته باشند.»
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب