دبیر علمی هفته سلامت گوارش عنوان كرد؛

هپاتیت C واكسن ندارد، پاسخ به درمان تا ۹۸ درصد موارد مبتلا شدن

هپاتیت C واكسن ندارد، پاسخ به درمان تا ۹۸ درصد موارد مبتلا شدن روان ما: دبیر علمی هفته سلامت گوارش اظهار داشت: هپاتیت C واكسن ندارد اما شاهد یك انقلاب در درمان این بیماری هستیم.



به گزارش روان ما به نقل از مهر، دكتر حسین پوستچی بامداد شنبه در نشست خبری هفته سلامت گوارش با اشاره به اینكه WHO سال ۲۰۳۰ (۱۴۱۰) را بعنوان سال ریشه كنی بیماری های هپاتیت B و C اعلام نموده است، اضافه كرد: ما هم یكسری برنامه ها را در این زمینه آغاز كرده ایم كه به صورت پایلوت در حال اجراست.
وی با بیان این مطلب كه ریشه كنی به مفهوم عدم وجود موارد جدید این بیماری ها تا سال ۲۰۳۰ تلقی می شود، اظهار داشت: تكلیف هپاتیت B مشخص است چون واكسیناسیون دارد و تزریق سه دوز واكسن از ابتلای افراد به این ویروس جلوگیری می كند.
پوستچی با بیان این مطلب كه از سال ۱۳۷۰ كار واكسیناسیون كودكان و به دنبال آن غربالگری مادران آبستن در كشور شروع شده است، اظهار داشت: با این دو برنامه قسمت اعظم هپاتیت B در كشور كنترل شده است.
وی همینطور از واكسیناسیون نوجوانان متولد سال های ۶۸ تا ۷۱ ضد هپاتیت B اطلاع داد و اضافه كرد: متاسفانه هپاتیت C واكسن ندارد اما شاهد یك انقلاب در زمینه درمان هپاتیت C هستیم.
پوستیچی ادامه داد: از زمانی كه داروهای جدید خوراكی تولید شدند درمان هپاتیت C در ۹۸ درصد موارد پاسخ می دهد.
به گفته وی افرادی كه مواد مخدر استفده می كنند بیشترین شیوع هپاتیت C را دارند و جمعیت هدف ما برای ریشه كنی این ویروس این افراد هستند.
وی با عنوان این مطلب كه بزرگترین مشكل در درمان هپاتیت C در میان افرادی كه مواد مخدر استفاده می نمایند این است كه به سمت درمان نمی آیند تصریح كرد: به همین خاطر ما به سراغ آنها می رویم تا بتوانیم زنجیره انتقال ویروس را از بین ببریم.
وی از برنامه جامع برای ریشه كنی هپاتیت B و C در كشور با كمك شبكه هپاتیت ایران و NGO ها اطلاع داد و اظهار داشت: هم اكنون برنامه های ما به صورت پایلوت اجرا می گردد.
در ادامه دكتر شاهین مرآت عضو كمیته علمی هفته سلامت گوارش با عنوان این مطلب چون هپاتیت C واكسن ندارد بعنوان یك مشكل تلقی می گردد تصریح كرد: اگر ما بتوانیم شیوع این بیماری را تا ۱۰ برابر كاهش دهیم در واقع توانسته ایم آن را كنترل نماییم.
وی با اشاره به اینكه پیدا كردن ویروس هپاتیت C در افراد معمولی كار آسانی نیست، اضافه كرد: از هر ۳۰۰ نفر یك نفر هپاتیت C دارد و از همین رو ما به سراغ گروه های پرخطر می رویم كه شناسایی و درمان آنها آسان تر است.
وی به انجام طرح ریشه كنی هپاتیت C مبتلا به HIV در كشور اشاره نمود و اظهار داشت: این طرح به صورت پایلوت روی ۲۰۰ نفر افراد مبتلا انجام شده كه مقرر است در برنامه دیگر این تعداد را به دو هزار نفر برسانیم.
مرآت تصریح كرد: پیش بینی می نماییم اگر مشكلی پیش نیاید ظرف دو تا سه سال آینده هپاتیت C را در افراد مبتلا به HIV درمان نماییم به قول وی بین ۴۰ تا ۸۰ درصد افراد مبتلا به HIV هپاتیت C دارند.

1397/02/16
12:17:30
5.0 / 5
5255
تگهای خبر: بیمار , بیماری , درمان , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۴
روان ما Ravanema
ravanema.ir - حقوق مادی و معنوی سایت روان ما محفوظ است

روان ما

روانشناسی و روانپزشکی