فوائد كنجد سیاه برای سلامتی

فوائد كنجد سیاه برای سلامتی كنجد سیاه علاوه بر آنكه طعم دهنده خوبی برای مواد غذایی است حاوی مواد مغذی اصلی و مفید برای سلامت است.


به گزارش روان ما به نقل از ایسنا، روزنامه تایمز آو ایندیا به بعضی از فوائد کنجد سیاه برای سلامت اشاره کرده که شامل موارد زیر است:
تنظیم فشار خون: فشار خون بالا یکی از شایع ترین بیماریهای جسمی در جهان است. کنجد سیاه به سبب برخورداری از میزان قابل توجهی منیزیم در پیش گیری از بالا رفتن فشار خون موثر است. همین طور این دانه ها سرشار از چربی های اشباع نشده است که به تنظیم فشار خون کمک می نماید.
کمک به هضم غذا: این دانه ها در درمان مشکلات گوارشی از قبیل یبوست مفیدست چونکه سرشار از فیبر خوراکی است. کنجد سیاه حرکت روده را تقویت کرده و روند هضم غذا را آسان می کند.
پیش گیری از سرطان: دانه کنجد سیاه حاوی خواص آنتی اکسیدان است که از بدن در مقابل سلولهای سرطانزا محافظت می کند. ترکیب سسامین موجود در این دانه ها مانع از آن می شود که رادیکالهای آزاد به بدن لطمه وارد کند.
بهبود خلق و خو: وجود مقادیر بالایی از کلسیم و منیزیم در دانه های کنجد سیاه سطح استرس در بدن را می کاهد. مصرف این دانه ها سبب تولید سروتونین می شود که خلق و خو را تنظیم کرده و درد را می کاهد.
مفید برای سلامت ریه: با شیوع کروناویروس نگرانی ها در مورد حفظ سلامت دستگاه تنفسی بیشتر شده است. منیزیم موجود در دانه های کنجد سیاه برای افراد مبتلا به بیماریهای تنفسی همچون آسم مفیدست.
حفظ سلامت و استواری استخوانها: دانه های کنجد سیاه سرشار از کلسیم و روی است که سلامت استخوانها را حفظ می نماید.



1399/07/19
10:55:09
5.0 / 5
1844
تگهای خبر: بیمار , بیماری , تولید , درمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۴
روان ما Ravanema
ravanema.ir - حقوق مادی و معنوی سایت روان ما محفوظ است

روان ما

روانشناسی و روانپزشکی