گزارش روان ما؛

چرایی تعطیلی یك مركز درمان بیماران سرطانی

چرایی تعطیلی یك مركز درمان بیماران سرطانی تاخیر در روند درمان بیماران مبتلا به سرطان، می تواند سلامت این افراد را تهدید کند. این در حالیست که اختلافات مالی بر سر تامین هزینه های یک مرکز درمانی، منجر به تعطیلی آن مرکز شده است.



به گزارش روان ما به نقل از مهر، در صورتیکه خیلی از بیماران مبتلا به سرطان به سبب هزینه های بالای درمان ناچار هستند از مراکز درمانی دولتی استفاده کنند، گزارش های رسیده از تعطیلی یکی از مجهزترین مراکز درمانی دولتی خبر می دهد.
مرکز درمان رادیو تراپی و آنکولوژی در بیمارستان یاس به درمان بیماران سرطانی با بهترین روش های روز دنیا می پرداخت و با بهره گیری از فناوری براکی تراپی یکی از مراکز منحصر به فرد درمان سرطان آن هم با هزینه های دولتی بود از یک ماه گذشته خدمات خودرا به بیماران سرطانی متوقف کرده که این امر با اعتراض شمار زیادی از بیماران سرطانی همراه شده است.
بر اساس گزارش های دریافتی از برخی بیماران، این مرکز به سبب اختلاف بخش خصوصی سرمایه گذار با دانشگاه علوم پزشکی تهران هم اکنون به حالت نیمه تعطیل در آمده و بیمارانی که حتی یک روز تاخیر در درمان آنها می تواند به قیمت جان آنها تمام شود قربانی این اختلاف شده اند.
خبرها حاکیست بخش رادیوتراپی و آنکولوژی بیمارستان دولتی یاس با سرمایه گذاری ۴۲۰ هزار یورویی بخش خصوصی از سال ۹۴ راه اندازی شده و تا حالا در حال خدمت به بیماران سرطانی با تعرفه دولتی بوده است و در صورتیکه تا حالا بیش از ۳۸۰۰ بیمار سرطانی در بخش های مختلف رادیو تراپی و براکی تراپی در این مرکز با هزینه های بسیار اندک و پذیرش بیمه ای درمان شده اند، به سبب سوءمدیریت در حال تعطیلی است و این مساله تعطیلی به سایر بخش های برون سپاری شده بیمارستان مثل بخش قلب و بخش پزشکی هسته ای نیز به سبب عدم پرداخت مطالبات آنها، تسری پیدا کرده است
برخی از بیماران این مرکز موضوع تعطیل کردن این بخش توسط دولت را در قالب شکایتی به کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز ارائه کرده اند.
مشاهدات از محل بیمارستان حاکی از آنست که دانشگاه علوم پزشکی تهران به رغم دریافت تمامی مطالبات از شرکت های بیمه از پرداخت سهم شراکت بخش خصوصی متولی این مرکز به مدت سه سال و به ارزش بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال استنکاف کرده و موسسان این مرکز اعلام نموده اند به سبب اینکه پرسنل و پزشکان مرکز در وضعیت کنونی از ۵ تا ۳۰ ماه حقوق و دستمزد خودرا دریافت نکرده اند، ناچار به تعطیلی مرکز خواهند بود.
بر پایه گزارش های موجود، این مرکز به رغم عملکرد درمانی چشم گیر، همکاریهای آموزشی مطلوبی با سایر دانشگاه های علوم پزشکی نیز داشته و در حوزه پژوهش نیز کارنامه درخشانی دارد.
علاوه بر این امکانات موجود در این مرکز درمانی یکی از منحصر به فردترین فناوری های موجود برای درمان سرطان در کشور است و ماهانه ده ها بیمار از اقصی نقاط کشور برای براکی تراپی و رادیو تراپی با تعرفه های دولتی به این مرکز مراجعه می کنند.
بیماران این بیمارستان در وضعیت کنونی سوالات مختلفی را مطرح کرده اند که چرا در شرایطی که کشور از کمبود تخت بیمارستانی رنج می برد این بیمارستان بخش ها و تخت های بیمارستانی خودرا بدون استفاده گذاشته و از طرف دیگر چرا دولت اهتمام دارد بخش های برون سپاری شده این بیمارستان را که بهترین خدمات را به مردم آن هم با قیمت دولتی و در وضعیت سخت تحریم ها ارائه می داد، تعطیل کند و آیا اینکه دست های پشت پرده در این مساله ذی نفع هستند.

1399/10/18
23:44:55
0.0 / 5
865
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۴
روان ما Ravanema
ravanema.ir - حقوق مادی و معنوی سایت روان ما محفوظ است

روان ما

روانشناسی و روانپزشکی