مدیر شبكه بهداشت و درمان اهر تاكید كرد؛

لزوم راه اندازی بیمارستان دوم در شهرستان اهر

لزوم راه اندازی بیمارستان دوم در شهرستان اهر به گزارش روان ما مدیر شبکه بهداشت و درمان اهر ضمن اشاره به اینکه امکان توسعه بیمارستان باقرالعلوم اهر با تأسیسات فعلی وجود ندارد، اظهار داشت: پیگیری راه اندازی بیمارستان دوم در اهر اولویت مسؤلان باشد.



به گزارش روان ما به نقل از مهر، محمد میرزاپور شامگاه جمعه در نشست مشترک با نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به اینکه ۱۸ نفر از دانشجویان دانشکده پرستاری اهر غیربومی هستند، عنوان کرد: در میان دانشجویان دانشکده پرستاری اهر تنها ۲ یا ۳ نفر دانشجوی بومی داریم و مابقی غیربومی هستند، البته مقدمات و زیرساخت های لازم برای تحصیل حضوری دانشجویان دانشکده پرستاری اهر فراهم گشته است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان اهر با قدردانی از پیگیری های نماینده مردم اهر و هریس برای تأمین قطعات دستگاه MRI بیمارستان اهر اضافه کرد: اگر پیگیری ها از وزارت بهداشت نبود اساسا تأمین قطعات MRI با ماه ها تأخیر مواجه می شد، اما نباید فراموش نماییم که ارزش سرمایه گذاری با این دستگاه در حدود ۳۰ میلیارد تومان است. هرچند امیدوار نبودیم قطعات به دست مان برسد چون شهرستان های اولویت دارتر از اهر در فهرست وزارت بهداشت بودند ولی با پیگیری های نماینده اهر و هریس اولویت با بیمارستان اهر شد.
وی، خواهان پیگیری و دریافت مجوز راه اندازی بیمارستان دوم در شهرستان اهر شد و اظهار داشت: راه اندازی بیمارستان دوم در اهر موضوعی است که نباید فراموش یا اولویت دست چندم شمرده شود، چونکه هر روز بار مراجعات به بیمارستان باقرالعلوم اهر در حال افزایش می باشد و با عنایت به این که تأسیسات این مرکز درمانی قابل توسعه نیست بنابراین این امر امکان توسعه بخش های بیمارستان اهر را از ما می گیرد.
میرزاپور از برنامه ریزی برای راه اندازی ساختمان مستقل پایگاه شماره ۳ فوریت های پزشکی شهرستان اهر در درمانگاه شماره ۷ بهداشت اطلاع داد و اضافه کرد: پایگاه شماره ۳ شهری فوریت های پزشکی فعلا در محوطه مجتمع سابق شبکه بهداشت و درمان مستقر است، اما بایستی برای این پایگاه ساختمان مستقل راه اندازی نماییم. از طرفی پایگاه فوریت های پزشکی در روستای ورگهان هم راه اندازی می شود.

اختصاص یک دستگاه یونیت سیار دندان پزشکی به شبکه بهداشت و درمان اهر
مدیر شبکه بهداشت و درمان اهر با ابراز نگرانی از فروش غیر مجاز قرص برنج در بعضی فروشگاه های اهر تاکید کرد: متأسفانه از آغاز سالجاری ۶ نفر به علت استفاده از قرص برنج در اهر جان باخته اند و لازم است تا با همکاری دستگاههای ذی ربط نسبت به جمع آوری قرص برنج از فروشگاه های غیر مجاز اقدام گردد.
وی همینطور از اختصاص یک دستگاه یونیت سیار دندان پزشکی به شبکه بهداشت و درمان اهر در جهت پیگیری نماینده اهر و هریس اطلاع داد و اضافه کرد: هیچ شهرستانی در آذربایجان شرقی به جز شهرستان اهر یونیت سیار دندان پزشکی ندارد و چون این تجهیزات در اختیارمان قرار گرفت می خواهیم خدمات دندان پزشکی در روستاهای محروم شهرستان اهر به روستاییان و دانش آموزان روستایی عرضه دهیم.
میرزاپور بابیان اینکه در طول یک و نیم سال قبل بیمارستان باقرالعلوم اهر از نظر درآمد و منابع مالی با چالش روبرو شده است، تصریح کرد: علیرغم تنگنای مالی و درآمدی بیمارستان باقرالعلوم اهر، تلاش کردیم خدمات مطلوبی عرضه دهیم و از تعطیلی احتمالی برخی بخش ها جلوگیری کردیم.
نیروی پرستاری بیمارستان اهر کمتر از استاندارد وزارت بهداشت است
مدیر بیمارستان باقرالعلوم اهر هم در این نشست بابیان اینکه نیروی پرستاری بیمارستان اهر کمتر از ۵۰ درصد استاندارد وزارت بهداشت است، اظهار داشت: ۲۷ تخت بستری در طرح توسعه ای بیمارستان اهر افزایش می یابد.
سعید عبدی اضافه کرد: بیمارستان باقرالعلوم اهر از زمان شیوع کرونا پس از بیمارستان امام رضا (ع) تبریز؛ بیشترین پذیرش بیماران کرونایی را داشته است علیرغم افزایش بار مراجعات؛ به تمام مراجعین خدمات درمانی عرضه شده است.
مدیر بیمارستان باقرالعلوم اهر اظهار داشت: ظرفیت بخش های کرونایی بیمارستان باقرالعلوم اهر حداکثر ۸۵ تخت پیشبینی شده بود، اما با تدابیر اتخاذ شده، در مقاطعی تا ۱۶۰ بیمار کرونایی را پذیرش و عرضه خدمات کردیم.
وی بابیان اینکه بیمارستان اهر یکی از بیمارستان های استان با کمترین درصد فوتی ناشی از کرونا و بیشترین درصد بهبودی بیماران کرونایی در میان بیمارستان های آذربایجان شرقی می باشد خاطرنشان کرد: در روزهای پیک کرونا بیمارستان اهر علیرغم کمبود منابع مالی با افزایش هزینه های ناشی از تأمین اقلام حفاظتی دارو و تجهیزات و اکسیژن مواجه بود که علیرغم مشکلات نسبت به تأمین آنها اقدام و به بیماران عرضه خدمات شد.
عبدی خاطرنشان کرد: بیمارستان اهر از ابتدا انتشار کرونا علاوه بر بیماران شهرستان اهر به بیماران سایر شهرستان های منطقه ارسباران و برخی شهرهای مجاور خدمات درمانی عرضه نمود و نقش خویش را به عنوان بیمارستان معین منطقه ارسباران به خوبی ایفا کرد که انتظار می رود نگاه مسئولین محترم هم به این بیمارستان متفاوت و بعنوان بیمارستان معین برای منطقه ارسباران باشد.

مدیر بیمارستان باقرالعلوم اهر به کمبود نیروی پرستاری در بیمارستان اهر اشاره نمود و اظهار داشت: استاندارد تعداد پرستار به ازای هر تخت بیمارستانی بایستی ۱.۸ نفر پرستار می باشد ولی در بیمارستان باقرالعلوم اهر به ازای هر تخت بستری ۰.۷ نفر پرستار داریم که کمتر از استاندارد تعریف شده و حتی میانگین استانی است که این عامل باعث فشار مضاعف به همکاران و بخصوص در حدود دوسال اخیر شده است که جا دارد از تلاش ها و رشادت های این عزیزان کمال تشکر و قدردانی را داشته باشیم.
وی افزود: تورم بالا و پایین بودن تعرفه ها نسبت به هزینه ها و گاهی تأخیر در پرداخت از سوی بیمه ها باعث مشکلات مالی برای بیمارستان می گردد که نیازمند تدبیر مسئولین در سطح کلان می باشد.
عبدی تصریح کرد: ایجاد بخش جدید نوزادان با ۱۵ تخت، آی سی یو داخلی با ۱۰ تخت و اتاق عمل با ۲ تخت جزو طرح های توسعه ای بیمارستان باقرالعلوم اهر است که در تلاش هستیم تا نیمه ی نخست سال ۱۴۰۱ این طرح ها به سرانجام برسد.
مدیر بیمارستان باقرالعلوم اهر با قدردانی از پیگیری های نماینده مردم اهر و هریس در مجلس برای تأمین قطعات دستگاه MRI بیمارستان اهر خاطرنشان کرد: بی گمان نتیجه پیگیری نماینده اهر و هریس در تأمین تجهیزات درمانی برای بیمارستان اهر قابل لمس است، و راه اندازی بخش MRI بیمارستان پتانسیل بالایی برای پذیرش بیماران از کلیه شهرستان های منطقه و شهرستان های مجاور خواهد بود. همینطور در جهت تقویت زیرساخت های خدمات درمانی در شهرستان اهر و ارتقا خدمات تخصصی تر در جهت کاهش مراجعات مردم منطقه و شهرستان به مرکز استان لازم است تا راه اندازی بیمارستان دوم با جدیت پیگیری شود.


منبع:

1400/08/19
12:34:05
5.0 / 5
477
تگهای خبر: استاندارد , بهداشت , بیمار , بیمارستان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
روان ما Ravanema
ravanema.ir - حقوق مادی و معنوی سایت روان ما محفوظ است

روان ما

روانشناسی و روانپزشکی