۱۸۷۱ مبتلا شدن و ۴۴ فوتی آخرین آمار روزانه کرونا در ایران
به گزارش روان ما، بنابر اعلام وزارت بهداشت، طی شبانه روز گذشته ۱۸۷۱ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند و ۴۴ بیمار هم جان خویش را بر اثر مبتلا شدن به این بیماری از دست دادند.
به گزارش روان ما به نقل از ایسنا، از روز گذشته تا امروز ۸ شهریورماه ۱۴۰۱ و بر مبنای معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۸۷۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۳۷۳ نفر از آنها بستری شدند.
بدین سان مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۲۷ هزار و ۴۹۹ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴۴ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خویش را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۳ هزار و ۸۲۰ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون ۲۹۲ هزار و ۵۶۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
۱۱۰۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تابحال ۵۳ میلیون و ۷۸۹ هزار و ۱۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
تزریق بیشتر از ۴۱ هزار دز واکسن کرونا در شبانه روز گذشته همینطور تابحال ۶۴ میلیون و ۹۸۹ هزار و ۳۹۷ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۳۶۹ هزار و ۴۵۲ نفر دُز دوم و ۳۰ میلیون و ۷۴۸ هزار و ۱۲۲ نفر هم دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را در کشور تزریق کرده اند.
مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۴ میلیون و ۱۰۶ هزار و ۹۷۱ دُز رسید.
در شبانه روز گذشته ۴۱ هزار و ۴۱۸ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
هم اکنون ۶۴ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۶۳ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۰۷ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۴ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
منبع: ravanema.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب