راهکارهای غذایی برای ایمن شدن در مقابل آنفلوآنزا

راهکارهای غذایی برای ایمن شدن در مقابل آنفلوآنزا به گزارش روان ما، در آستانه آغاز فصل پاییز برخی تلاش می کنند با استفاده از واکسن آنفلوآنزا، در مقابل این بیماری ایمنی لازم را در خود ایجاد کنند. البته تزریق واکسن تنها راه ایمن کردن بدن نیست و در کنار آن و رعایت پروتکلهای بهداشتی، استفاده از برخی مواد غذایی می تواند سبب ایمن شدن بدن و کاهش احتمال مبتلا شدن به بیماری آنفلوآنزا باشد.


به گزارش روان ما به نقل از ایسنا، آنفلوانزا بیماری ویروسی است که علایم آن کمی متفاوت با سرماخوردگی است و شامل اسهال، تهوع، احساس ضعف و سرما هم می شود. باآنکه با پیشرفت علم پزشکی، آنفلوانزا دیگر بیماری کشنده ای نیست، اما در گروههای صدمه پذیر مثل کودکان، سالمندان، زنان باردار، افراد مبتلا به مشکلات تنفسی و بیماران با نقص ایمنی امکان دارد همراه با خطراتی باشد.
بنابر اعلام دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، علاوه بر تزریق واکسن برای گروههای پرخطر، استفاده از هفت ماده غذایی زیر برای بهبود علایم این بیماری و حتی جلوگیری از مبتلا شدن به آن می تواند موثر باشد:
_ سیر: یک آنتی بیوتیک طبیعی قدرتمند غنی از آنتی اکسیدان ها مانند آلیسین است. سیر سبب تحریک سلول های سفید خون و تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. آنتی اکسیدان های موجود در سیر همینطور سبب پیشگیری از صدمه های رادیکال های آزاد به ساختار سلولی خواهد شد.
_ ماست های پروبیوتیک: پروبیوتیک ها سبب سلامت روده، پشتیبانی از سیستم ایمنی سالم و دفع عوامل بیماری زا، همچون سرماخوردگی و آنفلوانزا می شوند. علاوه بر افزایش فعالیت سیستم ایمنی، پروبیوتیک ها همینطور با تولید مواد ضد باکتری و کشتن و یا غیر فعال کردن باکتری ها، بیماری را درمان می کنند.
_ چای: نوشیدن آن طیف گسترده ای از مزایای سلامتی را به همراه دارد که یکی از آنها تقویت سیستم ایمنی بدن به خاطر وجود آنتی اکسیدان های قوی در چای است. اگر چای سبز را با عسل و لیمو بنوشید، همان خاصیت چای سیاه را برای درمان دارد، اما برعکسِ چای سیاه، به خواب صدمه ای نمی زند و سبب می شود خوابی عمیق به درمان بیماری شما کمک نماید.
_ شکلات تیره: شکلات سیاه سرشار از فلاوونوئیدها است. این آنتی اکسیدان که در بیشتر میوه ها و سبزیجات هم وجود دارد با خیلی از بیماری ها از طریق تقویت سیستم ایمنی بدن مقابله می کند. در واقع به نظر می آید که شکلات سیاه بیشتر از مواد غذایی دیگر حاوی این آنتی اکسیدان ها است.
_ فلفل قرمز: میزان ویتامین ث موجود در این فلفل دو برابر مرکبات است و ثابت شده که مصرف میزان کافی ویتامین ث باآنکه نقش پیشگیری کننده ندارد، اما طول دوره بیماری های ویروسی را کوتاه می کند.
_ آجیل: مقادیر زیادی ویتامین E دارد که ثابت شده این ویتامین یک آنتی اکسیدان قوی و دارای اثرات ضد التهابی برای افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن است.
_ ماهی قزل آلا: یک منبع غنی از اسیدهای چرب امگا ۳ است که خطر مبتلا شدن به بیماری های قلبی و دیگر بیماری های مزمن را از راه کاهش فرآیند التهابی در بدن کم می کند، ضمن اینکه منجر به تقویت سیستم ایمنی بدن هم می شود.




منبع:

1401/06/25
23:44:34
5.0 / 5
275
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمار , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
روان ما Ravanema
ravanema.ir - حقوق مادی و معنوی سایت روان ما محفوظ است

روان ما

روانشناسی و روانپزشکی