سرکه سیب عفونت گوش را درمان می کند؟

سرکه سیب عفونت گوش را درمان می کند؟ به گزارش روان ما، خراسان رضوی عفونت گوش می تواند ناشی از تجمع بیش از اندازه باکتری یا عفونت ویروسی در گوش داخلی، میانی یا خارجی باشد. باآنکه هیچ کارآزمایی بالینی اثرات سرکه سیب را بر عفونت گوش بررسی نکرده است اما نتایج تحقیقی در سال ۲۰۱۷ نشان داد که این سرکه دارای اثر ضد باکتریایی و ضد ویروسی است. از آنجاییکه سرکه سیب حاوی خواص ضد میکروبی است به کشتن قارچ ها، یکی از دلایل عفونت گوش کمک می نماید.


به نقل از هلث، صدها سال است که مردم از سرکه سیب برای درمان انواع مشکلات سلامتی استفاده می نمایند. سرکه حاوی طیف گسترده ای از مواد سالم همچون اسید استیک، اسیدهای آمینه و آنتی اکسیدان هاست. مایع کدری که در ته بطری سرکه سیب قرار دارد، مادر نامیده می شود و مملو از باکتری ها، پروتئین ها و آنزیم های مفید می باشد.
در حالیکه هیچ مطالعه علمی برای پشتیبانی از این درمان وجود ندارد، آیا می توانیم از سرکه سیب برای درمان عفونت گوش استفاده کنیم؟
در حالیکه کلینیک مایو ایالات متحده می گوید که اغلب عفونت ها صدمه پایدار ایجاد نمی کنند، عفونت های شدید می توانند خطرات جدی برای سلامتی داشته باشند و باید بوسیله ی یک متخصص پزشکی درمان شوند بنابراین سرکه سیب می تواند به درمان عفونت های خفیف گوش خارجی در کودکان و بزرگسالان کمک نماید.
استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی بعضی از دلایل اصلی عفونت گوش هستند و خوشبختانه، یک مطالعه در سال ۲۰۱۸ نشان داد که سرکه سیب رشد استافیلوکوکوس اورئوس (S. aureus) و اشریشیا کلی (E. coli) را متوقف می کند.
در واقع، سرکه سیب التهاب را در نمونه های باکتری مخلوط با سلول های ایمنی کم کرد. محققان فرض می کنند که این درمان می تواند از اسید استیک موجود در سرکه سیب باشد که می تواند به میکروب های موجود در باکتری های عفونی صدمه برساند.
این مطالعه نتیجه گرفت که سرکه سیب می تواند به درمان بعضی از عفونت های باکتریایی کمک نماید. علاوه بر این، مطالعه ۲۰۱۷ خواص ضد باکتریایی قوی سرکه سیب را با غلظت ۲۵ درصد نشان داد.
جهت استفاده از سرکه سیب در درمان عفونت گوش سفارش می شود که آنرا با مقدار مساوی آب گرم مخلوط کنید. از قطره چکان تمیز یا سرنگ کودکان می توانید برای چکاندن سرکه در گوش استفاده کنید.
فرد تحت درمان باید به پهلو دراز بکشد اما دقت کنید که قطره چکان را داخل گوش فرو نکنید. در عوض، گوش را با یک توپ پنبه ای بپوشانید سپس پنج تا ۱۰ قطره را داخل گوش بچکانید. باید چند دقیقه پس از استفاده ثابت بمانید تا قطره ها در آن خیس بخورند. در صورت ضرورت می توانید این کار را باردیگر انجام دهید.



1401/07/02
15:09:43
5.0 / 5
379
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , درمان , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۱
روان ما Ravanema
ravanema.ir - حقوق مادی و معنوی سایت روان ما محفوظ است

روان ما

روانشناسی و روانپزشکی