جدید ترین آمار مبتلایان و قربانیان کرونا در جهان

جدید ترین آمار مبتلایان و قربانیان کرونا در جهان به گزارش روان ما، بر مبنای داده های به روز شده در «جدول جهانی ورلداُمتر» طی شبانه روز گذشته بیماری کووید-۱۹ (ناشی از کروناویروس) ۸۴۵۰ ابتلای جدید داشته و جان ۵۶ بیمار را گرفته است.


به گزارش روان ما به نقل از ایسنا، برپایه گزارش جدول جهانی ورلداُمتر، همینطور استرالیا با ثبت ۲۹ فوتی و آمریکا با بیشتر از ۲۰۰۰ ابتلای جدید، بیشترین تلفات و مبتلا شدن به کرونا را در ۲۴ ساعت گذشته گزارش کرده اند.
بنابر داده های جدول مذکور که از تاریخ ۲۹ ژانویه سال ۲۰۲۰ میلادی ثبت آمار رسمی کرونایی را شروع کرده است، تابحال مجموع مبتلایان به این بیماری در دنیا به ۶۹۰ میلیون و ۹۵۴ هزار و ۶۵ نفر رسیده و مرگ شش میلیون و ۸۹۵ هزار و ۹۰۸ بیمار کووید هم تأیید شده است.
آمریکا همچنان با ثبت بیشتر از ۱۰۷ میلیون مبتلا شدن و بیشتر از یک میلیون و ۱۶۰ هزار فوتی به ترتیب رکورد مبتلا شدن و مرگ های کرونایی را در کل دنیا دارد.
بعد از ایالات متحده، دو کشور هند و فرانسه با عبور از ۴۰ میلیون مبتلا شدن به ترتیب جایگاه دوم و سوم را به لحاظ آمار کل مبتلایان اشغال کرده اند و همینطور در لیست آمار فوت شدگان این بیماری هم اکنون پس از آمریکا، برزیل با بیشتر از ۷۰۰ هزار فوتی و هند با بیشتر از ۵۰۰ هزار فوتی، بیشترین مرگ و میر کرونایی را به ثبت رسانده اند.
در اروپا هم روسیه با ثبت بیشتر از ۳۹۹ هزار فوتی، بالاترین آمار مرگ های کرونایی در این قاره را تابحال گزارش کرده است.
تازه ترین آمار کرونا در نقاط مختلف دنیا به تفکیک کشورها و با تقسیم بندی های قاره ای، منطقه ای و موضوعی در جدول جهانی ورلداُمتر به روز رسانی می شود.
به گزارش روان ما به نقل از ایسنا، سازمان جهانی بهداشت (WHO) در تاریخ جمعه ۵ مه ۲۰۲۳ به صورت رسمی پایان وضعیت اضطراری کووید ۱۹ در جهان را اعلام نمود. این سازمان در ژانویه ۲۰۲۰، شیوع کرونا را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی و نگرانی بین المللی اعلام نموده بود.



1402/04/11
08:03:28
5.0 / 5
300
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , ویروس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳
روان ما Ravanema
ravanema.ir - حقوق مادی و معنوی سایت روان ما محفوظ است

روان ما

روانشناسی و روانپزشکی