کاهش تأثیر منفی غذاهای فرآوری شده با نمک سبز

کاهش تأثیر منفی غذاهای فرآوری شده با نمک سبز به گزارش روان ما، خراسان رضوی بر مبنای آمار مراکز کنترل و جلوگیری از بیماری ایالات متحده اغلب آمریکایی ها به صورت متوسط روزانه بیشتر از ۳۴۰۰ میلیگرم سدیم مصرف می کنند.



به نقل از هلث، تصور کنید فست فود و غذاهای فرآوری شده مانند پیتزا یا چیپس و حتی پاپ کورن نمکی همگی خوراکی های خوشمزه اما مملو از سدیم است. باید بدانید کاهش مصرف سدیم برای سلامت مهم می باشد. باآنکه امکان دارد حذف نمک برای شما دلهره آور به نظر برسد اما خوشبختانه چاره جدیدی برای حل آن وجود دارد.

نمک سبز نوعی نمک گیاهی سبز است. به معنای واقعی کلمه این نمک سبز است.

اما چگونه؟ این نمک از آبگیری مارچوبه دریایی یا سالیکورنیا تهیه شده که بعد از آسیاب کردن آن به پودر سبز رنگی تبدیل می شود.

این گیاه آبدار که به نامهای لوبیای دریایی، مارچوبه دریایی و... هم شناخته می شود، به صورت طبیعی در جایی که آب نمک وجود دارد، رشد می کند.

مارچوبه دریایی در باطلاق ها، سواحل دریا و نزدیک تالاب های شور رشد می کند. این شرایط همان چیزی است که به این سبزی طعم شور و سبز می دهد. رنگ سبز نشان داده است این نمک سرشار از کلروفیل و مواد مغذی مختلف مانند پتاسیم، ید، منیزیم و ویتامین B۳ است.

طبق نتایج تحقیق انتشار یافته در سال ۲۰۲۲ سالیکورنیا همینطور حاوی خواص آنتی اکسیدانی و ضد دیابتی است که در کاهش التهاب موثر است.

نتایج سایر تحقیقات انتشار یافته نشان داده است سالیکورنیا امکان دارد به پیشگیری از فشار خون بالا و حفاظت از صدمه به کلیه ها و کبد کمک نماید.

اما آنچه که واقعا ادعای شهرت نمک سبز را افزایش داد، میزان کم سدیم آن است. نمک سبز حاوی نصف مقدار سدیم نمک معمولی است. در واقع در حالیکه نمک معمولی(نمک دریا و نمک خوراکی) حدودا ۴۰ درصد سدیم دارد، نمک سبز حاوی حدودا ۲۰ درصد سدیم است. ازاین رو اگر در مورد سطح سدیم خود نگران هستید، مصرف نمک سبز امکان دارد ایده خوبی باشد.

طعم آن شور است اما این شوری به اندازه شوری نمک های رایج نیست؛ بنابراین به جهت اینکه طعم شوری بیشتری به غذا بدهید، باید میزان بیشتری از آن استفاده کنید و یا بر مبنای پیشنهاد آشپزها و دیگر مصرف کنندگان میتوان آنرا با مقدار خیلی کم از نمک معمولی ترکیب کرد.

به گزارش روان ما به نقل از ایسنا، سالیکورنیا به علت خصوصیات منحصر به فرد خود مانند مقاومت زیاد به شوری روی خاک و شوری زیاد جوانه می زند و به علت امکان استفاده از آب شور برای آبیاری گیاهی است که در کشورهایی مانند آمریکا، عربستان سعودی و مکزیک رشد می کند.

این گیاه در مناطق باتلاقی و شور مانند دریاچه ارومیه، قم، باطلاق گاوخونی، سواحل خلیج فارس تا دریای عمان، خراسان جنوبی، آذربایجان شرقی، خوزستان و بخشی از گرگان هم رشد می کند.





منبع:

1401/06/28
11:44:34
5.0 / 5
173
تگهای خبر: بیمار , بیماری , سلامت , كنترل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
روان ما Ravanema
ravanema.ir - حقوق مادی و معنوی سایت روان ما محفوظ است

روان ما

روانشناسی و روانپزشکی