چند استراتژی غیردارویی برای کنترل علایم آلرژی فصلی

چند استراتژی غیردارویی برای کنترل علایم آلرژی فصلی به گزارش روان ما، پیشبینی های سال ۲۰۲۳ می گویند که تعداد گرده ها در فصل بهار زودتر از موعد افزایش خواهد یافت، بیشتر دوام می آورد و سبب می شود افراد با عطسه، سرفه، احتقان، فشار سینوسی و آبریزش چشم ها علایم شدیدتری نسبت به همیشه داشته باشند.


به گزارش روان ما به نقل از پایگاه خبری دانشکده پزشکی Yale Medicine، گرده یک ماده معلق در هوا است که از علف، گیاهان گلدار و درختان ایجاد می شود. هر ساله میلیونها نفر به تب یونجه مبتلا می شوند، نامی که به رینیت آلرژیک ناشی از گرده گل داده می شود. هنگامی که فردی تب یونجه دارد، سیستم ایمنی بدن او گرده گل را بعنوان یک تهدید شناسایی می کند و سیگنال هایی را منتشر می کند که منجر به احتقان، خارش چشم، آبریزش بینی و عطسه و همینطور مشکلاتی مانند فشار سینوسی و ورم ملتحمه آلرژیک (خارش، آبریزش و قرمزی چشم) می شود.
گرده با باد پخش می شود؛ ازاین رو روزهای بادی بدترین روزها برای مبتلایان به رینیت آلرژیک است.
علایم آلرژی فصلی تهدیدکننده زندگی نیست، اما اگر التهاب زیادی در مجرای بینی و سینوس ها ایجاد شود، می تواند منجر به تنگی نفس و سرفه، آسم و برونشیت شود.
در مقایسه با کووید ۱۹ باید اظهار داشت که آلرژی های فصلی معمولاً سبب خارش یا آبریزش چشم ها و عطسه می شود؛ در حالیکه فهرست کووید شامل تب یا لرز، دردهای عضلانی، اسهال، حالت تهوع و استفراغ و... است.
در ۱۰ سال قبل درمان آلرژی تغییر کرده است؛ به صورتی که برخی از داروهای خط اول درمان، هم اکنون بدون نسخه در دسترس هستند. با این وجود، داروهای بدون نسخه زیادی وجود دارد که پزشکان آنها را بعنوان درمان های خط اول سفارش نمی کنند.
بعنوان مثال، پزشک امکان دارد آنتی هیستامین ها را برای خارش و آبریزش بینی، اسپری های بینی استروئیدی را برای احتقان مجرای بینی و قطره های چشمی آنتی هیستامین را برای علایم چشمی تجویز کند. اگر بیمار هنوز ناراحت است، امکان دارد پزشک یک ضداحتقان سفارش کند اما نه جهت استفاده روزانه چونکه بیمار می تواند بیش از اندازه به آن وابسته شود.
دراین میان، آزمایش پوست یا خون مفید است؛ چونکه مشخص می شود بیماران دقیقا به چه چیزی حساسیت دارند.
استراتژی های غیردارویی هم برای کنترل علایم آلرژی سفارش شده است:
اگر می توانید در خانه بمانید، بخصوص در ایام بادی، پنجره ها را بسته نگه دارید (حتی در ماشین).
هنگامی که بیرون می روید از ماسک صورت استفاده کنید تا از استنشاق ذرات بزرگ تر گرده جلوگیری شود. ماسک را پس از هر بار استفاده بشویید چونکه امکان دارد گرده روی آن باشد.
از کلاه و عینک آفتابی استفاده کنید تا از باقی ماندن گرده در موها و چشمان خود جلوگیری کنید.
از فعالیتهای خارج از منزل مانند چمن زنی یا چیدن برگ ها اجتناب کنید.
اگر زمانی را در فضای باز می گذرانید، بعد از بازگشت به خانه لباس ها را بشویید. بهتر است حمام کنید، موهای خویش را بشویید و لباس هایتان را عوض کنید، بخصوص اگر می خواهید بخوابید. تلاش کنید مقدار گرده ای که از سرتان به بالش می رود را به حداقل برسانید چونکه تمام شب آنرا تنفس خواهید کرد.
پیش از خواب، بینی خویش را با آب نمک بشویید تا گرده ها از بین بروند.
اگر همچنان از علایم آلرژی رنج می برید به پزشک خود رجوع کنید. امکان دارد بتوانید از راه واکسن ها نسبت به آلرژی، حساسیت زدایی کنید.



1402/02/05
11:23:30
5.0 / 5
344
تگهای خبر: بیمار , پزشك , پزشكی , پوست
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
روان ما Ravanema
ravanema.ir - حقوق مادی و معنوی سایت روان ما محفوظ است

روان ما

روانشناسی و روانپزشکی