لزوم کنترل دقیق نیترات ها در فرآورده های گوشتی برای حفظ سلامت عمومی

لزوم کنترل دقیق نیترات ها در فرآورده های گوشتی برای حفظ سلامت عمومی به گزارش روان ما، سرپرست اداره امور فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو با تکیه بر ضرورت کنترل دقیق نیترات ها در فرآورده های گوشتی اخطار داد: مصرف بی رویه این ترکیبات می تواند تهدیداتی برای سلامت عمومی بهمراه داشته باشد.


به گزارش روان ما به نقل از خبرگزاری ایرنا از سازمان غذا و دارو، حشمت الله رضوی اظهار داشت: نیترات ها به عنوان افزودنی های اصلی در فرآورده های گوشتی برای افزایش ماندگاری، بهبود طعم و رنگ و ممانعت از رشد باکتری های مضر مانند Clostridium botulinum ضروری هستند، اما مصرف بی رویه آنها می تواند مشکلات جدی به همراه داشته باشد.
وی اضافه کرد: برای ممانعت از نتایج منفی نیترات ها، لازم است مصرف این محصولات کنترل شده و از محصولات باکیفیت و قابل اطمینان استفاده شود، نظارت دقیق بر میزان نیترات ها باید با بهره گیری از آزمایش های پیشرفته و پایش مستمر صورت گیرد، این اقدامات نه فقط سلامت عمومی را تضمین می نماید بلکه به پیشرفت کیفیت محصولات و جلب اعتماد مصرف کنندگان کمک می نماید.
رضوی تاکید کرد که استفاده از تکنولوژی های جدید و لابراتوار های تخصصی جهت بررسی ترکیبات در فرآورده ها می تواند نقش برجسته ی در تامین ایمنی غذایی ایفا کند.



منبع:

1403/12/08
15:44:14
5.0 / 5
255
تگهای خبر: تكنولوژی , دارو , سازمان غذا و دارو , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۲
روان ما Ravanema
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

ravanema.ir - حقوق مادی و معنوی سایت روان ما محفوظ است

روان ما

روانشناسی و روانپزشکی : اطلاعات مفید در حوزه روانشناسی و روانپزشکی : روان ما، همراه شما در راه سلامت روان